• Subsidie Prijs “Sociale Helden West 2018” Amsterdam West

  Sociale Helden West

  Donderdagavond 12 april was voor Buro Regen&Water een spannende avond.
  In het “Wilde Westen”mochten we pitchen voor de titel van Sociale Helden West.
  Naast vijf andere pitchers kregen we aan het einde van de avond als laatste de felbegeerde status van Sociale Helden West inclusief een fijne bijdrage.
  Een goede opsteker en nu snel weer verder met onze missie om heel Amsterdam West en daarbuiten natuurlijk, te helpen met het behoud van droge voeten, groene tuinen en vele andere oplossingen om de Regenwateroverlast om te zetten in Regenwaterplezier.

  Wat zijn Sociale Helden West?

  Sociale Helden West zijn bedrijven, ondernemers of bewoners die zich inzetten voor West, of een product of dienst bieden waar de bewoners van Amsterdam West beter van worden. Deze initiatiefnemers streven naar financiële onafhankelijkheid van de overheid. De subsidie is bedoeld voor deze ondernemers en bewoners die een steuntje in de rug nodig hebben bij het opstarten voordat die geheel zelfstandig kunnen zijn.