Onderzoek
& Analyse

Wij hebben een passie voor het klimaatbestendig maken van de stedelijke omgeving. Om ervoor te zorgen dat dit zo goed mogelijk gebeurt speelt onderzoek een grote rol. Al ons onderzoek is data-driven. Wij halen digitaal gebiedseigenschappen op en combineren die met de best beschikbare data en rekenmodellen. Zo maken we lokale uitdagingen inzichtelijk om zo tot locatie-specifieke oplossingen te komen. Hiervoor maken wij gebruik van geo-informatiesystemen (GIS) en het Tygron Platform.

Het Tygron Platform wordt ingezet om analyses uit te voeren, bevindingen te ondersteunen en resultaten te communiceren. De overzichtelijke 3D-interface en de snelle rekenkern maken het mogelijk om het in te zetten voor verschillende werkvormen zoals interactieve sessies met klanten of het organiseren van participatie met belanghebbenden.


We bieden 3 soorten onderzoeken aan. Afhankelijk van het soort onderzoek en de verdiepingsslag in het onderzoek zijn dit globaal gezien de prijzen. Door op een van de 3 blokken te klikken kan je vrijblijvend een offerte aanvragen.
Onderzoeksrapport

Onze onderzoeksrapporten zijn gericht op zowel de oorzaak van (mogelijk) overlast als het verhelpen hiervan. Dit doen wij voor zowel bestaande wijken als te ontwikkelen gebieden. Opgaven worden gekwantificeerd door samen te werken met stakeholders waarna aantoonbaar doelmatige oplossingen worden aangedragen.
Onze onderzoeksrapporten zijn gericht op zowel de oorzaak van (mogelijk) overlast als het verhelpen hiervan. Dit doen wij voor zowel bestaande wijken, als te ontwikkelen gebieden. Opgaven worden gekwantificeerd door samen te werken met stakeholders waarna aantoonbaar doelmatige oplossingen worden aangedragen.